Anda Adam Noul Iubit

Actualul partener de viață al vedetei este Yosif. Chiar dacă are un cont privat de Instagram.


Anda Adam Fotografie In Ipostaze Intime Cu Noul Iubit Te Iubesc Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Anda Adam maraton amoros cu noul iubit.

Anda adam noul iubit. Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit. Mai notează că Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce era încă măritată. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit.

Anda Adam a povestit că drumul spre inima sa nu a fost unul ușor și că se bucură pentru faptul că omul de afaceri nu a renunțat ușor. Noul iubit al Andei Adam e fericit de așa o relație și e mândru să distribuie imagini cu noua sa cucerire. Anda Adam nu se mai ascunde.

Anda Adam planuri de căsătorie cu noul iubit la doar câteva luni de la divorț. Am ajuns eu ca o floricica la 5 dimineata la sedinta foto. Anda Adam se mărită iar.

Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit. Artista a surprins când s-a afișat cu actualul partener de viață pentru că toată lumea știa că este căsătorită cu Sorin Nicolescu bărbatul cu care are și o fetiță. Anda Adam îndrăgostită lulea de noul ei iubit.

Prima postare cu Anda a făcut-o în data de 26 iunie la 10 zile după ce și-a deschis contul. El intre timp a pus la cale fara ca eu sa stiu toate detaliile ca sa imi faca surpriza sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Alina Nistor 14082021 1445.

Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu el deja era in costum cu cutia cu inelul pregatite. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener. El este noul iubit al Andei Adam.

Anda Adam încearcă să-și refacă viața amoroasă alături de un bărbat de afaceri din Cluj și cu toate că ea încă nu a postat nimic pe conturile sale de pe rețelele de socializare noul iubit are grijă să se expună cu mândrie în mediul online alături de artistă. Anda Adam și. De puțină vreme Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat misterios.

După ce prima imagine cu cei doi îndrăgostiți a făcut valuri în presă Anda Adam nu se mai sfiește să arate cât de mult se iubește cu cel care i-a furat inima de curând. Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă.

Anda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte. Cine e noul iubit al Andei Adam. Cum a reacționat când a revăzut centrul în care a crescut până la 14 ani Program TV sâmbătă 23.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Instagram Cei doi s-au și logodit. Noul bărbat din viața Andei Adam a postat o serie de fotografii cu artista în ipostaze incendiare.

Cine e iubitul Andei Adam. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au decis să meargă pe drumuri separate. Cine este noul iubit al Andei Adam S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul asta mai ales după ce în presă au.

Anda Adam S A Arătat Cu Noul Iubit Monitorul Expres Stiri Brasov. Chiar și afaceristul a publicat o serie de fotografii cu el. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum. Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi. Httpbitly370yBVNhttpswwwvivarovedete-si-evenimenteanda-adam-se-saruta-cu-noul-iubit-2707925Anda Adam a decis să nu.

Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit. Zanni de la Survivor România moment extrem de emoționant.

Anda Adam are un nou iubit. Tot el a fost cel care a facut publica relatia postand pe retelele de socializare fotografii din vacanta. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul. Aboneaza-te la canalul nostru. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită într-un decor ca-n poveşti. Solista a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia unde i-a spus Da din toată inima iubitului ei musculos. Cred că este jumătatea mea.

Că e și foarte. Artista este îndrăgostită lulea și le-a dezvăluit fanilor noul tatuaj pe care și l-a făcut. Nunta dintre Yosif Eudor Mohaci și Ioana în 2018 a fost una de lux și a avut loc.

Anda Adam și noul iubit. După despărțire frumoasa artistă a apărut în brațele noului ei iubit. Anda Adam o dă pe franceză de dragul noului iubit.

Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire. Yosif și Anda nu-și mai ascund povestea de dragoste după ce soțul ei Sorin Nicolescu a confirmat separarea lor. Anda Adam nu se mai ascunde.

După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în brațele noului ei iubit. Acesta a mai fost căsătorit având o fetiță de cinci ani cu fosta soție. Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând semn că bat deja clopotele de nuntă.

E căsătorit are un hotel și. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Ce tatuaj și-a făcut artista.

S-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită. Cine este bărbatul ce o face fericită.

Anda Adam e cea mai fericită asta deoarece cântăreața a fost cerută de soție de către noul iubit cel cu care se vede până la finalul vieții. Recent avea să recunoască faptul că nu-i merge așa de bine. Anda Adam și-a găsit liniștea în brațele unui afacerist din Oradea și pare mai fericită ca oricând.

Ce se știe despre noul iubit musculos și tatuat al Andei Adam. Noul iubit al. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.

Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Sunt câteva luni de când showbiz-ul vorbește despre problemele din mariajul Andei Adam dar cântăreața a evitat de fiecare dată elegant subiectul. Nici bine nu a divorțat că solista a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci.

Până de curând despre noul iubit al Andei Adam nu se știau multe. Cererea a fost una fabuloasă pe un tărâm de basm din Turcia desprins parcă din povești. Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o.

Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist. Yosif Eudor Mohaci e din Arad dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. Răsfăț și lux pe Coasta de Azur.

Vezi galeria 12 poze 6. Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener. ADVERTISEMENT Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. A nda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficial.


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Detalii Din Povestea De Dragoste Dintre Anda Adam și Noul Ei Iubit Nu Mai Are Mult Pană La Nuntă


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Anda Adam Răsfățată De Noul Său Iubit Cu O Vacanță De Fițe Pe Coasta De Azur Newsweek Romania


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Noul Iubit Al Andei Adam Vs Victor Slav Care E Mai Hot Adpm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here