Anda Adam Iubit Nou

Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele. Concurenta de la Bravo ai stil.


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au îndrăgostit.

Anda adam iubit nou. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate. Anda Adam primele imagini cu noul iubit pe Instagram. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată.

E foarte îndrăgostită Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc. Artista a surprins. Anda Adam este pregătită să devină mamă din nou.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. După o căsnicie ce a durat 6 ani Anda Adam și Sorin. După despărțire frumoasa artistă a apărut în brațele noului ei iubit.

Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au decis să meargă pe drumuri separate. Anda Adam iubește din nou la doar câteva luni de la despărțirea de soțul Sorin Nicolescu. Cântăreața își dorește să devină The post Anda Adam pregătită să devină din nou mămică.

Deși nu a semnat actele de. Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste. Nu cred că mai are mult până la nuntă.

Asta imi doresc eu de la un barbat. Actualul partener de viață al vedetei Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a mai fost însurat și are o fetiță. Anda Adam are un nou iubit.

Anda adam nou iubit. Bine depinde şi de ce timpuri vin restricţii etc. Cert este că relația dintre Anda Adam și iubitul ei Yosif Eudor Mohaci merge din ce în ce mai bine.

Anda Adam a recunoscut ca nu mai este singura. Deși anul aceste a fost unul cu multe obstacole pentru Anda Adam se pare că artista o duce foarte bine și are planuri mari de viitor alături de noul iubit. În urmă cu un an vedeta își lua adio de la fostul soț.

Cei doi și. Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Poza primită pe adresa noastră de pont ar fi făcută la un lounge exclusivist din Geneva Elveția.

Artista și iubitul ei au planuri mari de viitor. Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto. De puțină vreme Anda Adam.

Se iubesc mult iar soacra o adoră pe Anda. Artista are un nou iubit despre care. Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi.

Anda Adam nu se mai ascunde. Cine este bărbatul ce o face fericită. Anda Adam S A Arătat Cu Noul Iubit Monitorul Expres Stiri Brasov.

De Unicaro pe Luni 16 august 2021 1340. Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Anna Caba 01092021 0908.

Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. Anda Adam a postat pe un cont de socializare o poza sugestiva in care se tine de mana cu noul ei iubit alaturi de mesajul. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită.

Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din Cluj care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța.

Anda Adam a lăsat de înțeles în ultima perioadă că este extrem de fericită cu noua viață pe care o are. Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit. Presupusul iubit al celebrei artiste o strânge în brațe ba o.

Tot el a fost cel care a facut publica relatia postand pe retelele de socializare fotografii din vacanta. De ce va avea o nunta atipica. Ioana este cea care a fost prima soție a iubitului Andei Adam scrie libertatearo.

Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de. Anda Adam nu se mai ascunde. Face oare următorul pas cu noul iubit.

15 Octombrie 2014 - Anda Adam s-a logodit - Cum a fost cucerita. Anda Adam are un nou iubit. E foarte îndrăgostită De.

Celebrities are un nou iubit iar acum vorbește despre dorința sa de a mai avea încă un copil. Mi-aș dori mai mulți appeared first on Cancan. Solista e pe punctul de a se căsători din nou.

Deși apăruseră mai multe speculații că în căsnicia ei ar exista probleme Anda Adam a negat întotdeauna acest lucru. 09 Iulie 2021 - Anda Adam un nou iubit dupa divort. Anda Adam și iubitul ei sunt mai fericiți ca niciodată ba chiar există zvonuri că ar trece la următorul pas și e posibil să.

Anda Adam și noul iubit par pregătiți să facă pasul cel mare. Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să traverseze o perioadă dificilă Anda și-a refăcut rapid relația alături de un bărbat din Cluj. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată.

Plimbări nocturne cu bolidul artistei poze senzuale pe rețelele de socializare dar. S-au afișat împreună și nu le pasă de gura lumii. Artista s-a afișat în public alături de un bărbat misterios și părea să se simtă foarte bine în compania acestuia.

Artista iubeste din nou si este mai fericita ca niciodata. Mai mult decât atât se pare că povestea de dragoste dintre artistă și Yosif Mohaci înaintează cu pași repezi căci bărbatul a cerut-o deja de soție. Cine e barbatul care i-a sucit mintile cantaretei.

Anda Adam are un nou iubit. Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Are un nou iubit.

Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.

02 Iulie 2015 - Cea mai sexy aparitie a zilei Foto 11 Februarie 2015 - Anda Adam a dezvaluit data nuntii. Vedeta și tatăl fetiței ei au luat-o pe drumuri separate încă de acum câteva luni. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Nu de mult Anda Adam și fostul ei soț și-au încheiat socotelile și au luat-o pe drumuri separate. Anda Adam a pus mâna pe cocoșul de aur. Anda Adam și noul iubit par pregătiți să facă pasul cel mare.

Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și. Anda Adam cerere in casatorie divort Anda Adam iubit Anda Adam om de afaceri. Astazi e cea mai frumoasa zi din viata meaNoul barbat din viata cantaretei este Andrei Sorin o persoana la fel de pasionata de fitness ca si ea.

Anda Adam îndrăgostită lulea. Anda Adam are un nou iubit. Noul iubit are un trecut financiar interesant.

Ei se ştiu de mult timp dar sunt împreună de câteva. Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam.

Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Deși nu a confirmat niciodată public separarea de fostul ei partener de viață Sorin Andrei Nicolescu Anda Adam s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit.

Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.


Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Căsătorit și Are Un Copil Cine A Fost Prima Lui Soție Libertatea


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Video Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam S A Afișat Alături De Noul Iubit Cine Este Bărbatul Misterios Din Viața Artistei


Anda Adam Fotografie In Ipostaze Intime Cu Noul Iubit Te Iubesc Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam A Divorțat și Are Un Nou Iubit


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here