Anda Adam Iubit Nume

Anda Adam Iubit Nume. Nu de alta dar recent artista a dat o fugă la un salon de tatuaje și le-a dezvăluit fanilor ce surpriză i-a făcut iubitului ei.


Anda Adam Un Nou Iubit Pe Tiparul Lui Victor Slav Adpm

Până acum Anda Adam nu a făcut nicio declarație despre actuala relație.

Anda adam iubit nume. Noul iubit al Andei Adam este un influent om de afaceri din Cluj. îţi spune cine este bărbatul cu care diva este tot mai aproape de o nuntă. Blondina a fost dusă de afacerist în Turcia unde a avut parte de surpriza vieții ei.

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit în 2015 și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Vedeta a oferit o nouă șansa iubirii iar partenerul său o răsfață cu fiecare ocazie. Și-a făcut debutul în anul 1999 alături de RACLA cu piesa Nu mă uita.

Fanii artistei l-au poreclit imediat pe noul iubit Aquaman de România Yosif fiind un tip musculos și cu trăsături asemănătoare cu cele ale actorului Jason Momoa. Acesta a cerut-o în căsătorie pe un tărâm de basm. Anda Adam în vârstă de 41 de ani este una dintre concurentele de la Bravo ai stil.

Deși apăruseră mai multe speculații că în căsnicia ei ar exista probleme Anda Adam a negat întotdeauna acest lucru. Anda Adam pe numele său complet Anda Angelica Adam a devenit celebră încă de la o vârstă foarte fragedă. Mai întâi a fost divorțul dintre Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu cu care are o fetiță superbă pe nume Evelin.

E evident cum se folosește Anda Adam de logodnicul ei pentru imagine. În același an artista a născut o fetiță pe nume Eveline. Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu.

Artista se pregătește pentru cea mai intensă competiție de stil din România de data aceasta din postura de concurentă. Categories Tags 2020 2021 active adam alitalia anda arda band brescia contact crema crostata customer dazn divorteaza ekler eredivisie evde everton fifa fonder fostul glik hamburg handelsbanken Hawkins highlights hooters iginio italiener italy iubit Jóźwiak kamil kolay. Anda Adam este o artistă foarte apreciată și iubită de publicul din România motiv pentru care interesul pentru viața sa personală.

Celebrities are un nou iubit iar acum vorbește despre dorința sa de a mai avea încă un copil. Sezonul 7 alături de alte nume cunoscute din showbiz. Nu s-a întâmplat absolut nimic am fost într-o conjunctură într-un cerc de prieteni.

Carmen a declarat faptul că în momentul în care ea și iubitul său. Eram la munte cu fetița. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță pe nume. Divorţul Andei Adam nu a mai fost o surpriză pentru nimeni însă afişarea cu noul iubit a fost ştirea verii. Anda Adam trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci.

Nici nu știam cum îl cheamă. Artista a surprins. 13 hours agoInterviu Fiul lui Ştefan Bănică Jr Radu Ştefan.

Anda Adam și noul iubit sursa instagram Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Yosif Eudor Mohaci și este în culmea fericirii. Concurenta de la Bravo ai stil. Nu te lupţi cu cancerul doar negociezi cu el.

Ce face fostul soț al Andei Adam în timp ce cântăreața se afișează tot mai des cu noul ei iubit. Noul iubit al artistei aduce dovezi indubitabile Artista a ales să vorbească deschis despre drama prin care trece la Teo Show. Zvonuri despre un posibil divorț între cei doi existau încă de anul trecut însă vedeta a refuzat de fiecare dată să vorbească despre acest subiect.

Nici bine nu a divorțat că solista a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci. Yosif Eudor Mohaci are mai multe afaceri în România dar a locuit o vreme şi în Elveţia şi Franţa. El intre timp a pus la cale fara ca eu sa stiu toate detaliile ca sa imi faca surpriza sa pregateasca momentul cererii in casatorie.

Anda Adam pe numele ei complet Anda Angelica Adam este o cântăreață de muzică pop și RB din România. îmbrățișați în timp ce se sărută sau în alte momente afaceristul se mândrește cu partenera lui. Categories Tags 2020 2021 active adam alitalia anda arda band brescia contact crema crostata customer dazn divorteaza ekler eredivisie evde everton fifa fonder fostul glik hamburg handelsbanken highlights hooters iginio italiener italy iubit Jóźwiak kamil kolay krychowiak.

22 hours agoAnda Adam a surprins pe toată lumea când s-a despărţit de Sorin Nicolescu tatăl fetiţei sale Evelin 5. Anda Adam Iubit Nume. Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ cât și un copil din acea căsătorie.

Anda Adam este îndrăgostită și foarte fericită iar ultimele imagini postate în mediul online demonstrează pe deplin acest lucru. Cum îmbină Anda Adam utilul cu iubitul Yosif ca să câștige ceva bani. Real eu am început să formez un cuplu cu el în luna mai.

Conform spynewsro acesta ar fi căsătorit și ar avea doi copii. Ca şi Anda a mai fost şi el căsătorit în decursul căreia fosta soţie Ioana i-a născut o fiică pe nume. Vedeta și-a tatuat pe încheietura mâinii inițialele J ȘI A de la numele ei și a iubitului său.

1 day agoAnda Adam se mărită iar. Celebra cântăreaţă şi-a făcut apariţia lângă un bărbat musculos şarmant afacerist însă nu s-a ştiut mai multe despre identitatea lui. Solista a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia unde i-a spus Da din toată inima iubitului ei musculos.

În 1999 la numai 16 ani ea își începea colaborarea cu celebra trupă de atunci RACLA alături de care a lansat un hit-ul Nu mă uitaNu după mult timp lansa alături de Marijuana piesa Fete rele care i-a consolidat succesul pe piața muzicală. Anda Adam și noul iubit. Artista a lucrat cu nume celebre din industrie precum Alex Velea Smiley Marius Moga cel care a ajutat-o să lanseze primul album și.

Ulterior Anda Adam și-a declarat public dragostea față de afaceristul din Oradea. Cererea a fost una fabuloasă pe un tărâm de basm din Turcia desprins parcă din povești. Cum și-a cunoscut Anda Adam noul iubit Eu m-am intersectat cu el vreo trei minute undeva la sfârșitul lunii ianuarie anul acesta.

Mai mult nici artista nu se mai poate abține și a postat o fotografie în care apare în ipostaze intime cu bărbatul pe care îl iubește. Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu cu care are o fată pe nume Evelin. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată.

Anda Adam și noul său iubit au apărut în diverse ipostaze pe Instagram. Anda Adam este pregătită să devină mamă din nou. Cântăreața a recunoscut cu greu divorțul de bărbatul alături de.

Nu mi-a fost şi nu mi-e uşor să port acest nume Exclusiv Dana Deac confesiuni despre cum a înfruntat de cinci ori cea mai cruntă boală. Separarea a fost un eveniment neașteptat și ținut secret.


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam In Cele Mai Tandre Ipostaze Alături De Noul Iubit Mă Simt Binecuvantată


Anda Adam A Divorțat și Are Un Nou Iubit


Cum Se Ceartă Anda Adam De Data Aceasta Pentru Un Bărbat


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam Pregătită Să Facă Pasul Cel Mare Glow Magazin


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Iubitul Ei S Au Logodit Inelul E Prea Scump E In Seif Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Ce Face Fostul Soț Al Andei Adam In Timp Ce Cantăreața Se Afișează Tot Mai Des Cu Noul Ei Iubit


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Yosif Eudor Mohaci Cum A Fost Cerută In Căsătorie Click Mobile


Cine Este De Fapt Iubitul Andei Adam Bat Clopotele De Nuntă Soacra Ei E Moartă După Ea Vedete Libertatea Pentru Femei Cine Este De Fapt Iubitul Andei Adam Bat Clopotele De


Anda Adam Pasională Cu Noul Iubit Artista Nu Se Mai Ferește și S A Expus Cu Afaceristul Milionar La Piscină Click Mobile


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Anda Adam In Cele Mai Tandre Ipostaze Alături De Noul Iubit Mă Simt Binecuvantată


Anda Adam Fotografie In Ipostaze Intime Cu Noul Iubit Te Iubesc Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here